علوم آب و خاک
چهارشنبه 24 بهمن 1403
|
English
[
Archive
]
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
صفحه اصلی
برترین های پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در مقالات
آیین نامه اخلاق علمی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
هیات دبیران
اهداف و زمینهها
اخبار ورویدادها
فرآیند داوری ها
پرداخت هزینه داوری و پذیرش
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله:
فرم ثبت نام:
راهنمای داوران
راهنمای داوران برای داوری مقالات
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
فرم اشتراک مجله
ارسال مقاله
راهنمای ارسال مقاله
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
اطلاع رسانی به دوستان
فهرست داوران همکار
آیین نامه اخلاق علمی
فرم واگذاری مقاله
فرم تعارض منافع
مقالات آماده انتشار
جلد 12، شماره 43 - ( بهار 1387 )
اثرات دما و تیمارهای مختلف شیمیایی جهت افزایش طول عمر گل های بریدنی لیلیوم رقم ّPisaّ
ص. 9-1
مهناز کریمی
،
معظم حسنپور اصیل
*
،
حبیبا. . سمیعزاده لاهیجی
،
سهیلا تالش ساسانی
چکیده
(21279 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3571 دریافت)
آثار تلقیح برادی ریزوبیوم،کاربرد اوره و وجین علف هرز بر روند رشد و سرعت پر شدن دانه در سویا
ص. 91-8
یعقوب راعی
*
،
محمد صدقی
،
رئوف سید شریفی
چکیده
(35477 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3248 دریافت)
رویانزایی بدنی مستقیم و باززایی گیاه در میخک
(
Dianthus caryophyllus
L.)
ص. 16-11
امید کرمی
*
،
علی دلجو
،
عقیل محمودی پور
چکیده
(24135 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3228 دریافت)
اثر محلول پاشی پس از برداشت اتانول بر رفع گسی و برخی از ویژگیهای مهم میوه خرمالو
(
Diospyros kaki Thumb
.)
ص. 27-19
اورنگ خادمی
*
،
یونس مستوفی
،
ذبیح اله زمانی
،
محمد رضا فتاحی مقدم
چکیده
(27827 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3810 دریافت)
اثرات تغییر سیستم آبیاری از روش سنتی (غرقابی) به زیرسطحی بر درختان بارور پسته در کرمان
ص. 45-29
اکبر محمدی محمد آبادی
،
سید جواد حسینی فرد
*
،
ناصر صداقتی
چکیده
(32629 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3978 دریافت)
[English Abstract]
بررسی تغییرات تئافلاوین و تئاروبیژن در زمان تخمیر (اکسیداسیون) و اثر آن روی شفافیت و رنگ کل در چای سیاه
ص. 55-47
رضا حجت انصاری
،
معظم حسن پور اصیل
*
،
عبدالله حاتم زاده
،
بابک ربیعی
،
شیوا روفیگری حقیقت
چکیده
(27797 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3398 دریافت)
[English Abstract]
برآورد وراثتپذیری و ژنهای کنترلکننده عملکرد دانه و برخی صفات مرتبط با آن در تلاقی ارقام افضل با رادیکال جو
ص. 63-57
امین باقی زاده
*
،
علیرضا طالعی
،
محمدرضا نقوی
،
معصومه حاجی رضایی
چکیده
(24022 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(2906 دریافت)
بررسی صفات کمـّی و کیفی عملکرد کلزا تحت شرایط تنش شوری و شناسایی بهترین شاخص مقاومت
ص. 78-65
محدثه شمس الدین سعید
،
حسن فرحبخش
*
چکیده
(23253 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3427 دریافت)
تعیین رتبه و پایداری ژنوتیپهای عدس دیم با استفاده از آمار ناپارامتری
ص. 102-93
رحمتالله کریمیزاده
*
،
منصور صفیخانی نسیمی
،
محتشم محمدی
،
فرامرز سیدی
،
علی اکبر محمودی
،
برزو رستمی
چکیده
(24186 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3159 دریافت)
بررسی واکنش عملکرد و اجزای عملکرد دانه ارقام لوبیا قرمز (
Phaseolus vulgaris
L )به تأخیر در کاشت در منطقه میانه
ص. 115-105
محمد صالحی
*
،
رحیم اکبری
،
محمد باقر خورشیدی بنام
چکیده
(35086 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3868 دریافت)
بررسی برخی فاکتورهای موثر در انتقال ژن به گیاه دوپایه ترشک (
Rumex acetosa
L )
ص. 126-117
بهناز نجفی
*
،
علیرضا سیفی
،
نادعلی بابائیان جلودار
،
علی محمد شکیب
چکیده
(33063 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(4016 دریافت)
ارزیابی ترکیبپذیری ارقام برنج از طریق روشهای دوم و چهارم گریفینگ
ص. 141-129
مهدی رحیمی
،
بابک ربیعی
*
،
حبیباله سمیعزاده لاهیجی
،
علی کافیقاسمی
چکیده
(24190 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(2999 دریافت)
[English Abstract]
تجزیه دی آلل به منظور برآورد پارامترهای ژنتیکی در صفات مرتبط با ارتفاع گندم در دو شرایط نرمال و تنش خشکی
ص. 155-143
مجید طوسی مجرد
*
،
محمدرضا قنادها
چکیده
(26828 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3599 دریافت)
زیستشناسی سنک شکارگر (
Nabis capsiformis
(Het., Nabidae با تغذیه از سنک قوزه پنبه (
Creontiades pallidus
(Het., Miridae در شرایط آزمایشگاه
ص. 166-157
یعقوب فتحی پور
*
،
علی جعفری
چکیده
(25879 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(4651 دریافت)
مطالعه تغییرات کمّی و کیفی فعالیت آنزیم پلی فنل اکسیداز در تعامل بین نماتود مولد گره ریشه
Meloidogyne javanica
و قارچ عامل پژمردگی آوندی گوجه فرنگی
Fusarium oxysporum
f.sp.
lycopersici
ص. 180-169
نوازاله صاحبانی
*
،
جواد زاد
،
عباس شریفی تهرانی
،
احمد خیری
چکیده
(28378 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3999 دریافت)
بررسی تنوع فنوتیپی و پروتئینی جدایههای
Ralstonia solanacearum
در ایران
ص. 192-183
حجت ایراندوست
،
غلامرضا نیکنام
،
ابوالقاسم قاسمی
،
سید محسن تقوی
*
،
اسماعیل ترابی
چکیده
(31788 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(4466 دریافت)
تعیین میزان باقیمانده انواع آفت کشها در برخی از سبزیجات تازه و گلخانهای
ص. 204-195
زهرا هادیان
*
،
محمدحسین عزیزی
چکیده
(25950 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(4464 دریافت)
شناسایی، مقایسه بیماریزایی و تعیین پراکنش شبه گونههای
Bipolaris
عامل پوسیدگی ریشه و طوقه گندم در استان کرمانشاه
ص. 214-207
داریوش صفائی
*
،
سید محمود اخوت
،
قربانعلی حجارود
،
حسن یونسی
چکیده
(29533 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3056 دریافت)
مطالعه تأثیر نماتود مولد گره ریشه(
Meloidogyne javanica
) بر فعالیت آنزیم فنیل آلانین آمونیالیاز در ریشه گوجهفرنگی در تعامل با قارچ عامل پژمردگی آوندی گوجهفرنگی
Fusarium oxysporum
f.sp.
lycopersici
ص. 225-217
نوازاله صاحبانی
،
نجمه السادات هادوی
*
چکیده
(38998 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(4162 دریافت)
کاربرد روش تحلیل فراگیر دادهها درتحلیل رشد بهرهوری کل عوامل تولید در زراعت پنبه ایران
ص. 236-227
ابراهیم زارع
*
،
امیرحسین چیذری
،
غلامرضا پیکانی
چکیده
(26038 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3528 دریافت)
[English Abstract]
الگوی تجربی واکنش عرضه نسبت به هزینههای مبادله (مطالعه موردی: تولیدکنندگان برنج)
ص. 250-239
سید صفدر حسینی
*
،
محمد قربانی
،
محمد خالدی
،
ابراهیم حسن پور
چکیده
(21349 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(2959 دریافت)
[English Abstract]
بررسی نگرش کارشناسان ترویج کشاورزی در زمینه بهکارگیری فناوری اطلاعات در نظام ترویج کشاورزی ایران
ص. 265-253
ملیحه فلکی
*
،
حسین شعبانعلی فمی
،
هوشنگ ایروانی
،
حمید موحد محمدی
چکیده
(23758 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(4229 دریافت)
[English Abstract]
سازههای اثرگذار بر مدیریت خشکسالی کشاورزان و پیامدهای آن: کاربرد مدل معادلات ساختاری
ص. 283-267
مرضیه کشاورز
*
،
عزت اله کرمی
چکیده
(33585 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(4910 دریافت)
ارزیابی مهمترین مؤلفههای درون سازمانی در موفقیت شرکتهای تعاونی مرغداران تهران
ص. 295-285
امیرمظفر امینی
*
،
علی زینل همدانی
،
مسعود رمضانی
چکیده
(27716 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3148 دریافت)
[English Abstract]
بهینه سازی الگوهای کشت در سطح حوضه آبریز با تأکید برمنافع اجتماعی و واردات خالص آب مجازی: مطالعه موردی منطقه خراسان
ص. 313-297
محمود صبوحی
*
،
غلامرضا سلطانی
چکیده
(29938 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3797 دریافت)
تعیین کارایی فنی و نسبت شکاف تکنولوژی در واحدهای تولید شیر در ایران، مطالعه موردی: استانهای آذربایجان شرقی، اصفهان، تهران، خراسان، فارس و یزد (کاربرد روش فرامرزی)
ص. 324-315
منصور زیبایی
*
،
مریم جعفری ثانی
چکیده
(26034 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3472 دریافت)
تأثیر دما و زمان پخت بر کیفیت و سرعت بیاتی نان تافتون
ص. 333-327
مسعود قنبری
،
محمد شاهدی
*
چکیده
(33954 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3972 دریافت)
تغییرات خواص فیزیکوشیمیایی و ساختار مولکولی نشاسته گندم تحت تأثیر دما و فشار تنشی بالا
ص. 347-335
مهسا مجذوبی
*
،
عسگر فرحناکی
چکیده
(33892 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(4491 دریافت)
تعیین ترکیبات شیمیایی و انرژی قابل سوخت و ساز ضایعات کارخانجات ماکارونی و لپه پاککنی در سطوح مختلف
ص. 358-349
عین اله عبدی قزلجه
*
چکیده
(23905 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3008 دریافت)
بررسی امکان استفاده از کیتوزان به عنوان یک نگهدارنده طبیعی در سس مایونز
ص. 370-361
حسن برزگر
*
،
احمد کرباسی
،
جلال جمالیان
،
محمود امین لاری
چکیده
(34820 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(5125 دریافت)
بهینهسازی فرایند تولید مالتودکسترین با استفاده از آنزیم آلفا آمیلاز Termamyl 2-x
ص. 381-373
علیرضا صادقی
،
فخری شهیدی
*
،
سید علی مرتضوی
،
مهدی نصیری محلاتی
،
سید حامد رضا بهشتی
چکیده
(32087 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(4988 دریافت)
تأثیر روغن قنادی و نامیزهکننده (SSL) بر بیاتی نان بربری
ص. 390-383
مسعود قنبری
*
،
محمد شاهدی
چکیده
(28691 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3385 دریافت)
تأثیر استفاده از دانه و تفاله گوجهفرنگی در جیره غذایی بر عملکرد جوجههای گوشتی
ص. 401-393
آرش چکرائی
*
،
جواد پوررضا
،
سید علی تبعیدیان
چکیده
(28088 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3279 دریافت)
اثر استفاده از برگ سبز چای و ویتامین E در جیره غذایی بر عملکرد و مدت زمان نگهداری بر پایداری اکسیداتیو گوشت جوجههای گوشتی
ص. 411-403
حمید رضا رحمانی
،
عباسعلی قیصری
*
،
رضا طاهری
،
علی خدامی
،
مجید طغیانی
چکیده
(19311 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3347 دریافت)
مطالعه خصوصیات الیاف شترهای ماده استان سمنان
ص. 422-413
مهناز صالحی
*
چکیده
(19109 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(2850 دریافت)
بررسی ژنتیکی صفات رشد و تولید کرک بز کرکی استان خراسان جنوبی
ص. 434-425
حسین نعیمی پوریونسی
*
،
همایون فرهنگ فر
،
محمد رضا اصغری
چکیده
(24748 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3166 دریافت)
تأثیر تغذیه دانه گندم آسیاب شده بر سلامت و عملکرد گاوهای شیری نزدیک به زایش
ص. 447-437
حمید امانلو
،
داوود زحمتکش
*
،
علی نیکخواه
چکیده
(59727 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3522 دریافت)
تأثیر پروبیوتیک تپاکس و سطح پروتئین جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی
ص. 459-449
بهروز دستار
*
،
احمد خاک سفیدی
،
یوسف مصطفی لو
چکیده
(19974 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3502 دریافت)
اثر جایگزینی پلت چسبان پروتئینی به جای پودر ماهی بر قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد در جیره جوجه های گوشتی
ص. 470-461
محمدرضا برکتین
،
جواد پوررضا
*
،
عبدالحسین سمیع
،
سید علی تبعیدیان
،
ابراهیم روغنی
چکیده
(19949 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(2995 دریافت)
بررسی اثر باکتوسل و پودر آب پنیر بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
ص. 480-473
عبدالهادی رستاد
*
،
عبدالحسین سمیع
،
فرزاد دانشور
چکیده
(29419 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3691 دریافت)
تعیین زیست فراهمی چند نمونه مختلف دیکلسیم فسفات تولیدی ایران و اثرات آنها بر عملکرد مرغهای تخمگذار
ص. 493-483
علی مشگلی
،
جواد پوررضا
*
،
عبدالحسین سمیع
چکیده
(34857 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3362 دریافت)
ارزش غذایی تفاله مرکبات (لیمو و پرتقال) عملآوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا (
Neurospora sitophila
)
ص. 505-495
کورش ناظم
،
یوسف روزبهان
*
،
سید عباس شجاعالساداتی
چکیده
(18980 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3532 دریافت)
بررسی وضعیت تغذیهای گاوهای شیری در مناطق روستایی دو شهرستان اصفهان و برخوار - میمه
ص. 521-507
محسن اعراب
*
،
مسعود علیخانی
،
شهاب الدین مشرف
چکیده
(28157 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3185 دریافت)
قابلیت هضم و مصرف اختیاری کاه گندم عملآوری شده با قارچ صدفی در گوسفند وگاو
ص. 531-523
حسن فضائلی
*
چکیده
(29253 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3582 دریافت)
ارزیابی ژنتیکی تولید شیر در گاوهای شیری نژاد هلشتاین استان خراسان با استفاده از مدل تابعیت تصادفی تکهای
ص. 543-533
همایون فرهنگ فر
*
،
حسین نعیمیپور
،
رضا لطفی
چکیده
(23457 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(4041 دریافت)
بررسی جمعیت میکروبی روده و پاسخ رشد جوجههای گوشتی جوان به جیرههای مکمل شده با روکسارسون، آویلامایسین و فورمایسین گلد
ص. 553-545
امید عشایریزاده
،
بهروز دستار
*
،
محمود شمس شرق
،
مرتضی خمیری
چکیده
(39633 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3208 دریافت)
بررسی وضعیت تغذیه گوسالههای شیری در مناطق روستایی دو شهرستان اصفهان و برخوار - میمه
ص. 546-555
محسن اعراب
*
،
مسعود علیخانی
،
شهاب الدین مشرف
چکیده
(22130 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3130 دریافت)
اشباع نقشه پیوستگی ریزماهوارهای گندم نان درجمعیت حاصل از تلاقی Fukuho-Komugi × Oligo-Culm با استفاده از نشانگرهای AFLP
ص. 575-565
مهدی رحیم ملک
،
بدر الدین ابراهیم سید طباطبایی
*
،
سید ابوالقاسم محمدی
چکیده
(22390 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3205 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS