علوم آب و خاک
جمعه 13 تیر 1404
|
English
[
Archive
]
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
صفحه اصلی
برترین های پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در مقالات
آیین نامه اخلاق علمی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
هیات دبیران
اهداف و زمینهها
اخبار ورویدادها
فرآیند داوری ها
پرداخت هزینه داوری و پذیرش
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله:
فرم ثبت نام:
راهنمای داوران
راهنمای داوران برای داوری مقالات
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
فرم اشتراک مجله
ارسال مقاله
راهنمای ارسال مقاله
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
اطلاع رسانی به دوستان
فهرست داوران همکار
آیین نامه اخلاق علمی
فرم واگذاری مقاله
فرم تعارض منافع
مقالات آماده انتشار
جلد 12، شماره 43 - ( بهار 1387 )
اثرات دما و تیمارهای مختلف شیمیایی جهت افزایش طول عمر گل های بریدنی لیلیوم رقم ّPisaّ
ص. 9-1
مهناز کریمی
،
معظم حسنپور اصیل
*
،
حبیبا. . سمیعزاده لاهیجی
،
سهیلا تالش ساسانی
چکیده
(21805 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3675 دریافت)
آثار تلقیح برادی ریزوبیوم،کاربرد اوره و وجین علف هرز بر روند رشد و سرعت پر شدن دانه در سویا
ص. 91-8
یعقوب راعی
*
،
محمد صدقی
،
رئوف سید شریفی
چکیده
(35921 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3363 دریافت)
رویانزایی بدنی مستقیم و باززایی گیاه در میخک
(
Dianthus caryophyllus
L.)
ص. 16-11
امید کرمی
*
،
علی دلجو
،
عقیل محمودی پور
چکیده
(24583 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3339 دریافت)
اثر محلول پاشی پس از برداشت اتانول بر رفع گسی و برخی از ویژگیهای مهم میوه خرمالو
(
Diospyros kaki Thumb
.)
ص. 27-19
اورنگ خادمی
*
،
یونس مستوفی
،
ذبیح اله زمانی
،
محمد رضا فتاحی مقدم
چکیده
(28372 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3928 دریافت)
اثرات تغییر سیستم آبیاری از روش سنتی (غرقابی) به زیرسطحی بر درختان بارور پسته در کرمان
ص. 45-29
اکبر محمدی محمد آبادی
،
سید جواد حسینی فرد
*
،
ناصر صداقتی
چکیده
(33149 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(4081 دریافت)
[English Abstract]
بررسی تغییرات تئافلاوین و تئاروبیژن در زمان تخمیر (اکسیداسیون) و اثر آن روی شفافیت و رنگ کل در چای سیاه
ص. 55-47
رضا حجت انصاری
،
معظم حسن پور اصیل
*
،
عبدالله حاتم زاده
،
بابک ربیعی
،
شیوا روفیگری حقیقت
چکیده
(28343 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3498 دریافت)
[English Abstract]
برآورد وراثتپذیری و ژنهای کنترلکننده عملکرد دانه و برخی صفات مرتبط با آن در تلاقی ارقام افضل با رادیکال جو
ص. 63-57
امین باقی زاده
*
،
علیرضا طالعی
،
محمدرضا نقوی
،
معصومه حاجی رضایی
چکیده
(24461 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3004 دریافت)
بررسی صفات کمـّی و کیفی عملکرد کلزا تحت شرایط تنش شوری و شناسایی بهترین شاخص مقاومت
ص. 78-65
محدثه شمس الدین سعید
،
حسن فرحبخش
*
چکیده
(23741 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3546 دریافت)
تعیین رتبه و پایداری ژنوتیپهای عدس دیم با استفاده از آمار ناپارامتری
ص. 102-93
رحمتالله کریمیزاده
*
،
منصور صفیخانی نسیمی
،
محتشم محمدی
،
فرامرز سیدی
،
علی اکبر محمودی
،
برزو رستمی
چکیده
(24673 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3263 دریافت)
بررسی واکنش عملکرد و اجزای عملکرد دانه ارقام لوبیا قرمز (
Phaseolus vulgaris
L )به تأخیر در کاشت در منطقه میانه
ص. 115-105
محمد صالحی
*
،
رحیم اکبری
،
محمد باقر خورشیدی بنام
چکیده
(35610 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3956 دریافت)
بررسی برخی فاکتورهای موثر در انتقال ژن به گیاه دوپایه ترشک (
Rumex acetosa
L )
ص. 126-117
بهناز نجفی
*
،
علیرضا سیفی
،
نادعلی بابائیان جلودار
،
علی محمد شکیب
چکیده
(33485 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(4176 دریافت)
ارزیابی ترکیبپذیری ارقام برنج از طریق روشهای دوم و چهارم گریفینگ
ص. 141-129
مهدی رحیمی
،
بابک ربیعی
*
،
حبیباله سمیعزاده لاهیجی
،
علی کافیقاسمی
چکیده
(24756 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3097 دریافت)
[English Abstract]
تجزیه دی آلل به منظور برآورد پارامترهای ژنتیکی در صفات مرتبط با ارتفاع گندم در دو شرایط نرمال و تنش خشکی
ص. 155-143
مجید طوسی مجرد
*
،
محمدرضا قنادها
چکیده
(27308 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3704 دریافت)
زیستشناسی سنک شکارگر (
Nabis capsiformis
(Het., Nabidae با تغذیه از سنک قوزه پنبه (
Creontiades pallidus
(Het., Miridae در شرایط آزمایشگاه
ص. 166-157
یعقوب فتحی پور
*
،
علی جعفری
چکیده
(26284 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(4757 دریافت)
مطالعه تغییرات کمّی و کیفی فعالیت آنزیم پلی فنل اکسیداز در تعامل بین نماتود مولد گره ریشه
Meloidogyne javanica
و قارچ عامل پژمردگی آوندی گوجه فرنگی
Fusarium oxysporum
f.sp.
lycopersici
ص. 180-169
نوازاله صاحبانی
*
،
جواد زاد
،
عباس شریفی تهرانی
،
احمد خیری
چکیده
(28782 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(4113 دریافت)
بررسی تنوع فنوتیپی و پروتئینی جدایههای
Ralstonia solanacearum
در ایران
ص. 192-183
حجت ایراندوست
،
غلامرضا نیکنام
،
ابوالقاسم قاسمی
،
سید محسن تقوی
*
،
اسماعیل ترابی
چکیده
(32210 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(4571 دریافت)
تعیین میزان باقیمانده انواع آفت کشها در برخی از سبزیجات تازه و گلخانهای
ص. 204-195
زهرا هادیان
*
،
محمدحسین عزیزی
چکیده
(26404 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(4579 دریافت)
شناسایی، مقایسه بیماریزایی و تعیین پراکنش شبه گونههای
Bipolaris
عامل پوسیدگی ریشه و طوقه گندم در استان کرمانشاه
ص. 214-207
داریوش صفائی
*
،
سید محمود اخوت
،
قربانعلی حجارود
،
حسن یونسی
چکیده
(30034 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3170 دریافت)
مطالعه تأثیر نماتود مولد گره ریشه(
Meloidogyne javanica
) بر فعالیت آنزیم فنیل آلانین آمونیالیاز در ریشه گوجهفرنگی در تعامل با قارچ عامل پژمردگی آوندی گوجهفرنگی
Fusarium oxysporum
f.sp.
lycopersici
ص. 225-217
نوازاله صاحبانی
،
نجمه السادات هادوی
*
چکیده
(39577 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(4266 دریافت)
کاربرد روش تحلیل فراگیر دادهها درتحلیل رشد بهرهوری کل عوامل تولید در زراعت پنبه ایران
ص. 236-227
ابراهیم زارع
*
،
امیرحسین چیذری
،
غلامرضا پیکانی
چکیده
(26436 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3651 دریافت)
[English Abstract]
الگوی تجربی واکنش عرضه نسبت به هزینههای مبادله (مطالعه موردی: تولیدکنندگان برنج)
ص. 250-239
سید صفدر حسینی
*
،
محمد قربانی
،
محمد خالدی
،
ابراهیم حسن پور
چکیده
(21751 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3047 دریافت)
[English Abstract]
بررسی نگرش کارشناسان ترویج کشاورزی در زمینه بهکارگیری فناوری اطلاعات در نظام ترویج کشاورزی ایران
ص. 265-253
ملیحه فلکی
*
،
حسین شعبانعلی فمی
،
هوشنگ ایروانی
،
حمید موحد محمدی
چکیده
(24333 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(4346 دریافت)
[English Abstract]
سازههای اثرگذار بر مدیریت خشکسالی کشاورزان و پیامدهای آن: کاربرد مدل معادلات ساختاری
ص. 283-267
مرضیه کشاورز
*
،
عزت اله کرمی
چکیده
(34033 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(5027 دریافت)
ارزیابی مهمترین مؤلفههای درون سازمانی در موفقیت شرکتهای تعاونی مرغداران تهران
ص. 295-285
امیرمظفر امینی
*
،
علی زینل همدانی
،
مسعود رمضانی
چکیده
(28262 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3256 دریافت)
[English Abstract]
بهینه سازی الگوهای کشت در سطح حوضه آبریز با تأکید برمنافع اجتماعی و واردات خالص آب مجازی: مطالعه موردی منطقه خراسان
ص. 313-297
محمود صبوحی
*
،
غلامرضا سلطانی
چکیده
(30385 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3909 دریافت)
تعیین کارایی فنی و نسبت شکاف تکنولوژی در واحدهای تولید شیر در ایران، مطالعه موردی: استانهای آذربایجان شرقی، اصفهان، تهران، خراسان، فارس و یزد (کاربرد روش فرامرزی)
ص. 324-315
منصور زیبایی
*
،
مریم جعفری ثانی
چکیده
(26510 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3588 دریافت)
تأثیر دما و زمان پخت بر کیفیت و سرعت بیاتی نان تافتون
ص. 333-327
مسعود قنبری
،
محمد شاهدی
*
چکیده
(34661 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(4116 دریافت)
تغییرات خواص فیزیکوشیمیایی و ساختار مولکولی نشاسته گندم تحت تأثیر دما و فشار تنشی بالا
ص. 347-335
مهسا مجذوبی
*
،
عسگر فرحناکی
چکیده
(34372 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(4617 دریافت)
تعیین ترکیبات شیمیایی و انرژی قابل سوخت و ساز ضایعات کارخانجات ماکارونی و لپه پاککنی در سطوح مختلف
ص. 358-349
عین اله عبدی قزلجه
*
چکیده
(24401 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3105 دریافت)
بررسی امکان استفاده از کیتوزان به عنوان یک نگهدارنده طبیعی در سس مایونز
ص. 370-361
حسن برزگر
*
،
احمد کرباسی
،
جلال جمالیان
،
محمود امین لاری
چکیده
(35328 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(5238 دریافت)
بهینهسازی فرایند تولید مالتودکسترین با استفاده از آنزیم آلفا آمیلاز Termamyl 2-x
ص. 381-373
علیرضا صادقی
،
فخری شهیدی
*
،
سید علی مرتضوی
،
مهدی نصیری محلاتی
،
سید حامد رضا بهشتی
چکیده
(32596 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(5087 دریافت)
تأثیر روغن قنادی و نامیزهکننده (SSL) بر بیاتی نان بربری
ص. 390-383
مسعود قنبری
*
،
محمد شاهدی
چکیده
(29117 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3504 دریافت)
تأثیر استفاده از دانه و تفاله گوجهفرنگی در جیره غذایی بر عملکرد جوجههای گوشتی
ص. 401-393
آرش چکرائی
*
،
جواد پوررضا
،
سید علی تبعیدیان
چکیده
(28717 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3397 دریافت)
اثر استفاده از برگ سبز چای و ویتامین E در جیره غذایی بر عملکرد و مدت زمان نگهداری بر پایداری اکسیداتیو گوشت جوجههای گوشتی
ص. 411-403
حمید رضا رحمانی
،
عباسعلی قیصری
*
،
رضا طاهری
،
علی خدامی
،
مجید طغیانی
چکیده
(19784 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3451 دریافت)
مطالعه خصوصیات الیاف شترهای ماده استان سمنان
ص. 422-413
مهناز صالحی
*
چکیده
(19526 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(2950 دریافت)
بررسی ژنتیکی صفات رشد و تولید کرک بز کرکی استان خراسان جنوبی
ص. 434-425
حسین نعیمی پوریونسی
*
،
همایون فرهنگ فر
،
محمد رضا اصغری
چکیده
(25249 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3262 دریافت)
تأثیر تغذیه دانه گندم آسیاب شده بر سلامت و عملکرد گاوهای شیری نزدیک به زایش
ص. 447-437
حمید امانلو
،
داوود زحمتکش
*
،
علی نیکخواه
چکیده
(60652 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3635 دریافت)
تأثیر پروبیوتیک تپاکس و سطح پروتئین جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی
ص. 459-449
بهروز دستار
*
،
احمد خاک سفیدی
،
یوسف مصطفی لو
چکیده
(20335 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3626 دریافت)
اثر جایگزینی پلت چسبان پروتئینی به جای پودر ماهی بر قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد در جیره جوجه های گوشتی
ص. 470-461
محمدرضا برکتین
،
جواد پوررضا
*
،
عبدالحسین سمیع
،
سید علی تبعیدیان
،
ابراهیم روغنی
چکیده
(20416 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3092 دریافت)
بررسی اثر باکتوسل و پودر آب پنیر بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
ص. 480-473
عبدالهادی رستاد
*
،
عبدالحسین سمیع
،
فرزاد دانشور
چکیده
(29926 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3787 دریافت)
تعیین زیست فراهمی چند نمونه مختلف دیکلسیم فسفات تولیدی ایران و اثرات آنها بر عملکرد مرغهای تخمگذار
ص. 493-483
علی مشگلی
،
جواد پوررضا
*
،
عبدالحسین سمیع
چکیده
(35411 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3468 دریافت)
ارزش غذایی تفاله مرکبات (لیمو و پرتقال) عملآوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا (
Neurospora sitophila
)
ص. 505-495
کورش ناظم
،
یوسف روزبهان
*
،
سید عباس شجاعالساداتی
چکیده
(19472 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3643 دریافت)
بررسی وضعیت تغذیهای گاوهای شیری در مناطق روستایی دو شهرستان اصفهان و برخوار - میمه
ص. 521-507
محسن اعراب
*
،
مسعود علیخانی
،
شهاب الدین مشرف
چکیده
(28742 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3280 دریافت)
قابلیت هضم و مصرف اختیاری کاه گندم عملآوری شده با قارچ صدفی در گوسفند وگاو
ص. 531-523
حسن فضائلی
*
چکیده
(29761 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3689 دریافت)
ارزیابی ژنتیکی تولید شیر در گاوهای شیری نژاد هلشتاین استان خراسان با استفاده از مدل تابعیت تصادفی تکهای
ص. 543-533
همایون فرهنگ فر
*
،
حسین نعیمیپور
،
رضا لطفی
چکیده
(24014 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(4145 دریافت)
بررسی جمعیت میکروبی روده و پاسخ رشد جوجههای گوشتی جوان به جیرههای مکمل شده با روکسارسون، آویلامایسین و فورمایسین گلد
ص. 553-545
امید عشایریزاده
،
بهروز دستار
*
،
محمود شمس شرق
،
مرتضی خمیری
چکیده
(40114 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3305 دریافت)
بررسی وضعیت تغذیه گوسالههای شیری در مناطق روستایی دو شهرستان اصفهان و برخوار - میمه
ص. 546-555
محسن اعراب
*
،
مسعود علیخانی
،
شهاب الدین مشرف
چکیده
(22691 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3235 دریافت)
اشباع نقشه پیوستگی ریزماهوارهای گندم نان درجمعیت حاصل از تلاقی Fukuho-Komugi × Oligo-Culm با استفاده از نشانگرهای AFLP
ص. 575-565
مهدی رحیم ملک
،
بدر الدین ابراهیم سید طباطبایی
*
،
سید ابوالقاسم محمدی
چکیده
(22852 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3298 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS