Journal archive for Google Scholar Robot!
JWSS - Isfahan University of Technology
علوم آب و خاک (Isfahan University of Technology)
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 3, Number 2 (1999-7)
A Study of Chemical Composition of Essential Oil from
Salvia officinalis
L. During Different Growth Stages
بررسی تأثیر مراحل مختلف رشد و زمان برداشت روی ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه مریم گلی
(
Salvia officinalis
L.)
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The Effects of Barley Instead of Corn With and Without Enzyme for Broiler Chickens
تأثیر جایگزینی جو به جای ذرت ، با و بدون استفاده از آنزیم در تغذیه جوجه های گوشتی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of Gluten , Extruder and Drying Temperature on Macaroni Stickiness and Pastiness
تأثیر گلوتن، دمای اکسترودر و دمای خشک کردن روی چسبندگی و خمیری شدن ماکارونی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Trigenic Control of Cotyledon Colour in Lentil
توارث سه ژنی رنگ لپه ها در عدس
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Variation of Seed Storage Protein Electrophoretic Patterns in Mungbean
تنوع الگوهای الکتروفورزی پروتئین زنجیره ای دانه در ماش
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effects of Sulfur Dioxide on Postharvest Quality and Quantity of Table Grapes cvs. "Keshmeshi Seedlesss" and "Shahroudy" in Cold Storage
بررسی اثر گازدی اکسید گوگرد بر صفات کیفی و کمی انگور پس از برداشت در ارقام فخری شاهرودی و کشمشی بیدانه نگهداری شده در سردخانه
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Factors Influencing Sustainable Agricultural Knowledge and Sustainability of Farming Systems: A Case Study in Fars Province
سازه های مؤثر بر دانش کشاورزی پایدار و پایداری نظامهای زراعی (مطالعه موردی گندمکاران در استان فارس)
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Estimation of Runoff Coefficients for the Caspian-Sea Catchments
تخمین ضرایب رواناب برای تعدادی از حوضه های آبریز دریای مازندان
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles