علوم آب و خاک
سه شنبه 10 تیر 1404
|
English
[
Archive
]
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
صفحه اصلی
برترین های پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در مقالات
آیین نامه اخلاق علمی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
هیات دبیران
اهداف و زمینهها
اخبار ورویدادها
فرآیند داوری ها
پرداخت هزینه داوری و پذیرش
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله:
فرم ثبت نام:
راهنمای داوران
راهنمای داوران برای داوری مقالات
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
فرم اشتراک مجله
ارسال مقاله
راهنمای ارسال مقاله
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
اطلاع رسانی به دوستان
فهرست داوران همکار
آیین نامه اخلاق علمی
فرم واگذاری مقاله
فرم تعارض منافع
مقالات آماده انتشار
جلد 4، شماره 4 - ( 10-1379 )
مقایسه عملکرد و کیفیت محصول گوجه فرنگی در دو روش آبیاری قطره ای و جویچه ای
ص. 9-1
امین علیزاده
*
،
قربانعلی قربانی
،
غلامحسین حق نیا
چکیده
(31484 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3571 دریافت)
مقایسه تغییرات توزیع مصرف در مناطق روستایی و شهری ایران
ص. 17-11
محمدرضا ارسلان بد
*
چکیده
(21524 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3150 دریافت)
اثر مواد آلی بر خواص شیمیایی خاک، جذب عناصر به وسیله ذرت و عملکرد آن
ص. 29-19
یحیی رضایی نژاد
*
،
مجید افیونی
چکیده
(46493 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(5344 دریافت)
آلودگی خاک بوسیله سرب حاصل از وسایل نقلیه در محدوده برخی از بزرگراههای ایران
ص. 42-31
حمیدرضا رحمانی
*
،
محمود کلباسی
،
شاپور حاجرسولیها
چکیده
(34685 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(5069 دریافت)
کالوس زایی و باززایی گیاهچه از جنین بالغ، در لاینهای اینبرد و هیبریدهای ذرت
ص. 56-43
محمدرضا صلواتی
*
،
احمد ارزانی
،
آقافخر میرلوحی
،
احمد بانکه ساز
چکیده
(27331 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3564 دریافت)
بررسی کالوس زایی و باززایی از کشت جنین نارس ارقام برنج
ص. 72-57
محمد زمان نوری دلاور
*
،
احمد ارزانی
چکیده
(32700 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(4091 دریافت)
اثر تغییر سطح مکمل ویتامینی و فسفر قابل استفاده بر عملکرد نیمچهْ گوشتی در دورهْ پایانی
ص. 81-73
فرهاد زرمهر
*
،
جواد پوررضا
،
عبدالحسین سمیع
چکیده
(31262 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3012 دریافت)
اثر باکتری
Cellulomonas uda
بر تخمیر و ترکیب شیمیایی ذرت علوفه ای
ص. 90-83
ابراهیم روغنی حقیقی فرد
*
چکیده
(27766 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3377 دریافت)
بررسی تولید رنگ خوراکی قرمز از چغندر قرمز و پایداری آن طی فرایندهای غذایی
ص. 101-91
لاله مشرف بروجنی
*
،
جواد کرامت
چکیده
(33956 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(4524 دریافت)
بررسی تغییر کمی و کیفی اسیدهای آلی طی فرایند کنسرو زیتون، به وسیلهْ روش کروماتوگرافی با کارایی بالا
ص. 117-103
صمد صبوری هلستانی
*
،
شهرام دخانی
،
غلامحسین کبیر
،
رضا شکرانی
چکیده
(25150 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3306 دریافت)
استفاده جداگانه و توام لاروهای سن سوم کفش دوزک
Hippodamia variegata
(Goeze)
و بال توری
Chrysoperla carnea
(Steph.)
در مبارزه بیولوژیک شته جالیز
Aphis gossypii
(Glover )
در گلخانه
ص. 128-119
کریم زیبایی
*
،
بیژن حاتمی
چکیده
(19673 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3110 دریافت)
تأثیر شیب رویشگاه در تغییر شکل گیاه گون گزی
(
Astracantha adscendens
)
ص. 144-129
سیدجمال الدین خواجه الدین
*
چکیده
(34488 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3978 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS