علوم آب و خاک
سه شنبه 24 تیر 1404
|
English
[
Archive
]
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
صفحه اصلی
برترین های پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در مقالات
آیین نامه اخلاق علمی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
هیات دبیران
اهداف و زمینهها
اخبار ورویدادها
فرآیند داوری ها
پرداخت هزینه داوری و پذیرش
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله:
فرم ثبت نام:
راهنمای داوران
راهنمای داوران برای داوری مقالات
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
فرم اشتراک مجله
ارسال مقاله
راهنمای ارسال مقاله
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
اطلاع رسانی به دوستان
فهرست داوران همکار
آیین نامه اخلاق علمی
فرم واگذاری مقاله
فرم تعارض منافع
مقالات آماده انتشار
جلد 4، شماره 4 - ( 10-1379 )
مقایسه عملکرد و کیفیت محصول گوجه فرنگی در دو روش آبیاری قطره ای و جویچه ای
ص. 9-1
امین علیزاده
*
،
قربانعلی قربانی
،
غلامحسین حق نیا
چکیده
(31564 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3583 دریافت)
مقایسه تغییرات توزیع مصرف در مناطق روستایی و شهری ایران
ص. 17-11
محمدرضا ارسلان بد
*
چکیده
(21600 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3163 دریافت)
اثر مواد آلی بر خواص شیمیایی خاک، جذب عناصر به وسیله ذرت و عملکرد آن
ص. 29-19
یحیی رضایی نژاد
*
،
مجید افیونی
چکیده
(46594 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(5356 دریافت)
آلودگی خاک بوسیله سرب حاصل از وسایل نقلیه در محدوده برخی از بزرگراههای ایران
ص. 42-31
حمیدرضا رحمانی
*
،
محمود کلباسی
،
شاپور حاجرسولیها
چکیده
(34796 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(5079 دریافت)
کالوس زایی و باززایی گیاهچه از جنین بالغ، در لاینهای اینبرد و هیبریدهای ذرت
ص. 56-43
محمدرضا صلواتی
*
،
احمد ارزانی
،
آقافخر میرلوحی
،
احمد بانکه ساز
چکیده
(27415 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3574 دریافت)
بررسی کالوس زایی و باززایی از کشت جنین نارس ارقام برنج
ص. 72-57
محمد زمان نوری دلاور
*
،
احمد ارزانی
چکیده
(32789 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(4104 دریافت)
اثر تغییر سطح مکمل ویتامینی و فسفر قابل استفاده بر عملکرد نیمچهْ گوشتی در دورهْ پایانی
ص. 81-73
فرهاد زرمهر
*
،
جواد پوررضا
،
عبدالحسین سمیع
چکیده
(31354 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3023 دریافت)
اثر باکتری
Cellulomonas uda
بر تخمیر و ترکیب شیمیایی ذرت علوفه ای
ص. 90-83
ابراهیم روغنی حقیقی فرد
*
چکیده
(27854 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3385 دریافت)
بررسی تولید رنگ خوراکی قرمز از چغندر قرمز و پایداری آن طی فرایندهای غذایی
ص. 101-91
لاله مشرف بروجنی
*
،
جواد کرامت
چکیده
(34032 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(4535 دریافت)
بررسی تغییر کمی و کیفی اسیدهای آلی طی فرایند کنسرو زیتون، به وسیلهْ روش کروماتوگرافی با کارایی بالا
ص. 117-103
صمد صبوری هلستانی
*
،
شهرام دخانی
،
غلامحسین کبیر
،
رضا شکرانی
چکیده
(25226 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3312 دریافت)
استفاده جداگانه و توام لاروهای سن سوم کفش دوزک
Hippodamia variegata
(Goeze)
و بال توری
Chrysoperla carnea
(Steph.)
در مبارزه بیولوژیک شته جالیز
Aphis gossypii
(Glover )
در گلخانه
ص. 128-119
کریم زیبایی
*
،
بیژن حاتمی
چکیده
(19745 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3120 دریافت)
تأثیر شیب رویشگاه در تغییر شکل گیاه گون گزی
(
Astracantha adscendens
)
ص. 144-129
سیدجمال الدین خواجه الدین
*
چکیده
(34589 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3994 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS