%0 Journal Article %A Kowsar, R %A GHorbani, GH %A Alikhani, M %A Samie, A %A KHorvash, M %T %J Journal of Water and Soil Science %V 13 %N 47 %U http://jstnar.iut.ac.ir/article-1-1041-fa.html %R %D 2009 %K %X به منظور بررسی اث ر سطح و نوع علوفه بر خصوصیات فیزیکی جیره و رفتا ر های خوردن گا وهای شیری ازتعداد ۸ رأس گاو شیرده هولشتین ۲۰ % یونجه خشک + ( ۲۴ % یونجه خشک + ۱۶ % سیلاژ ذرت ۳ ( ۴۰ % یونجه خشک ۲ ( ۴ با جیره هایی شامل ۱ * در قالب طرح مربع لاتین ۴ ۴۰ بود . جیره ۴ نسبت به دیگر : ۱۶ % یونجه خشک + ۲۴ % سیلاژ ذرت استفاده شد . نسبت علوفه به کنسانتره ۶۰ ( ۲۰ % سیلاژ ذرت ۴ با افزایش .(P میلی متر بود ( ۰۵ / جیره ها دارای بیشترین ذرات ۱۹ < میلی متر و فاکتور مؤثر فیزیکی و دارای کمترین میزان ذرات ۱۸ و (P %> http://jstnar.iut.ac.ir/article-1-1041-fa.pdf %P 117-128 %& 117 %! %9 Research %L A-10-419-1 %+ %G eng %@ 2476-3594 %[ 2009