RT - Journal Article T1 - Effect of Malting Process on Physicochemical Properties of Two Varieties of Barley (Sahra and Dasht) JF - JSTNAR YR - 2009 JO - JSTNAR VO - 13 IS - 48 UR - http://jstnar.iut.ac.ir/article-1-1001-fa.html SP - 219 EP - 229 K1 - Barley K1 - Malt K1 - Endosperm modification K1 - Total nitrogen K1 - Physical properties K1 - Chemical properties AB - از آنجا که بافت آندوسپرم جو بر فرایندهای فیزیولو ژیکی تبدیل جو به مالت م ؤثر است، آشنایی با ویژگی های آناتومی و فیزیکوشیمیایی آن اهمیت زیادی در کنترل فرایند دارد . هدف از این تحقیق بررسی تغییرات طول، عرض، ضخامت، دانسیته دانه ای، دانسیته حجمی، مؤلفه های رنگ دستگاه هانترلب دو رقم جو طی فرایند مالت سازی است . ،pH ، تخلخل، نیتروژن کل، قند احیا کننده، قدرت دیاستاتیک نتایج تحقیق نشان داد طی فرایند مالت سازی عرض، ضخامت، قند احیا کننده و قدرت دیاستاتیک افزایش و دانسیته دانه ای، دانسیته حجمی نتایج بررسی تغییرات بافت طی فرایند، با استفاده از میکروسکوپ الکترونی نشان داد که مقدار ازت .(P LA eng UL http://jstnar.iut.ac.ir/article-1-1001-fa.html M3 ER -