RT - Journal Article T1 - Effect of Different Levels of Dietary Glucosinolates on Performance of Broiler Chicks JF - JSTNAR YR - 2005 JO - JSTNAR VO - 8 IS - 4 UR - http://jstnar.iut.ac.ir/article-1-306-fa.html SP - 111 EP - 122 K1 - Glucosinolates K1 - Rapeseed meal K1 - Performance K1 - Broiler chicks AB - تعداد 200 قطعه جوجه گوشتی سویه آرین در طرحی کاملاً تصادفی به منظور برآورد اثر مقادیر گلوکوسینولات‌های جیره بر عملکرد جوجه‎های گوشتی در دوره آغازین (0-21روز) و رشد (22-42روز)، مورد آزمون قرار گرفتند. مقادیر گلوکوسینولات‌های جیره در دوره آغازین صفر، 5/7، 15، 5/22و 30 میکرومول در گرم ( به ترتیب تیمارهای آغازین 1، 2، 3، 4 و 5) و در دوره رشد صفر، 7/5، 4/11، 1/17 و 8/22 میکرومول در گرم ( به ترتیب تیمارهای رشد 1، 2، 3، 4 و 5) جیره بود. مصرف خوراک جوجه‌ها در دوره رشد تحت تأثیر سطح گلوکوسینولات‌های جیره قرار گرفت (P LA eng UL http://jstnar.iut.ac.ir/article-1-306-fa.html M3 ER -