مبلغ جدید هزینه داوری و پذیرش

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۹ |

هزینه داوری و چاپ مقالات از تاریخ  97/4/1  به شرح زیر می باشد:
1
بدینوسیله به استحضار کلیه پژوهشگران محترم می­رساند بنا به نظر هیات تحریریه محترم مجله، از تاریخ 97/4/1 برای انجام مراحل داوری هر مقاله که به این مجله برای بررسی و داوری ارسال شود، مبلغ 150،0۰۰ تومان (یکصد و پنجاه هزار تومان) دریافت خواهد شد. همچنین درصورت پذیرفته شدن هر مقاله جهت چاپ، مبلغ 150،0۰۰ تومان (یکصد و پنجاه هزار تومان) دیگر برای تأمین بخشی از هزینه­ های چاپ از نویسنده (گان) دریافت خواهد شد. به عبارت دیگر برای بررسی و چاپ مقالات پذیرفته شده مبلغ 3۰۰,۰۰۰ تومان (سیصد هزار تومان) از نویسندگان دریافت خواهد شد لازم به ذکر است این مبلغ به شماره حساب جاری ۲۱۷۷۱۸۰۲۴۱۰۰۲ نزد بانک ملی شعبه دانشگاه صنعتی اصفهان، کد بانک ۳۱۸۷ به نام تمرکز وجوه اختصاصی معاونت پژوهشی دانشگاه واریز نموده و اصل فیش آن را به دبیرخانه مجله به آدرس زیر ارسال فرمایید. ضمناً فایل اسکن شده فیش را به صورت فایل ضمیمه بر روی پرونده آپلود نمایید.
1
 *  توجه فرمایید وجوه واریز شده به هیچ عنوان قابل استرداد نخواهد بود.
(تا قبل از تاریخ ذکر شده هزینه داوری 100000تومان (یکصد هزار تومان) و هزینه پذیرش مقاله نیز 100000 تومان (یکصد هزار تومان) می باشد.

دفعات مشاهده: 935 بار   |   دفعات چاپ: 33 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به نشریه علوم آب و خاک - علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی - Isfahan University of Technology می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق