TY - JOUR JF - JSTNAR JO - jwss VL - 13 IS - 47 PY - 2009 Y1 - 2009/4/01 TI - Investigation of Heat Stablity of Pomegranate Peel Extract TT - بررسی مقاومت حرارتی عصاره آنت یاکسیدانی پوست خارجی انار در روغن آفتاب گردان N2 - در این پژوهش ابتدا ترکیبات آنتی اکسیدانی پوس ت انار توسط دو حلال اتانل و متانل به روش پرکولاسیون استخراج شده و سپس فعالیت آنتی اکسیدانی آنها به روش فسفومولیبدنیوم تعیین گردید . مشخص شد که عصاره متانلی فعالیت آنتی اکسیدانی بالاتری نسبت به عصاره توکوفرول و -α ۱۵۰ در مقایسه با º C اتانلی دارد . در مرحله بعد مقاومت حرارتی عصاره متانلی به رو ش رنسیمت در دماهای ۱۲۰،۹۰ و عصاره متانلی پوست انار در هر سه دما به طور1000 ppm ارزیابی گردید . در پایان مشخص شد که طول دوره القا ی نمونه حاوی BHT معنی داری بالاتر از سایر نمونه هاست. نتایج حاصل از آزمون پانل روی فراورده چیپس سیب زمینی نشان داد که استفاده از عصاره پوست انار در غلظت بالا هیچ گونه تأثیر منفی نسبت به نمونه شاهد روی خواص ارگانولپتیک محصول نداشته است. SP - 95 EP - 102 AU - Yazdanpanah, S AU - Arjmand, P AU - Porazarang, H AU - Mohanadi Jafari, M AD - KW - Pome granate peel KW - Natural Antioxidants KW - Heat Stability KW - Edible Oils KW - Sun flower Oils. UR - http://jstnar.iut.ac.ir/article-1-1039-fa.html ER -