Journal archive for Google Scholar Robot!

JWSS - Isfahan University of Technology

علوم آب و خاک (Isfahan University of Technology)



Volume 3, Number 2 (1999-7)


A Study of Chemical Composition of Essential Oil from Salvia officinalis L. During Different Growth Stages
بررسی تأثیر مراحل مختلف رشد و زمان برداشت روی ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه مریم گلی (Salvia officinalis L.)
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

The Effects of Barley Instead of Corn With and Without Enzyme for Broiler Chickens
تأثیر جایگزینی جو به جای ذرت ، با و بدون استفاده از آنزیم در تغذیه جوجه های گوشتی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effect of Gluten , Extruder and Drying Temperature on Macaroni Stickiness and Pastiness
تأثیر گلوتن، دمای اکسترودر و دمای خشک کردن روی چسبندگی و خمیری شدن ماکارونی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Trigenic Control of Cotyledon Colour in Lentil
توارث سه ژنی رنگ لپه ها در عدس
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Variation of Seed Storage Protein Electrophoretic Patterns in Mungbean
تنوع الگوهای الکتروفورزی پروتئین زنجیره ای دانه در ماش
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effects of Sulfur Dioxide on Postharvest Quality and Quantity of Table Grapes cvs. "Keshmeshi Seedlesss" and "Shahroudy" in Cold Storage
بررسی اثر گازدی اکسید گوگرد بر صفات کیفی و کمی انگور پس از برداشت در ارقام فخری شاهرودی و کشمشی بیدانه نگهداری شده در سردخانه
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Factors Influencing Sustainable Agricultural Knowledge and Sustainability of Farming Systems: A Case Study in Fars Province
سازه های مؤثر بر دانش کشاورزی پایدار و پایداری نظامهای زراعی (مطالعه موردی گندمکاران در استان فارس)
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Estimation of Runoff Coefficients for the Caspian-Sea Catchments
تخمین ضرایب رواناب برای تعدادی از حوضه های آبریز دریای مازندان
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |


Home | All volumes | All issues | All articles