Journal archive for Google Scholar Robot!

JWSS - Isfahan University of Technology

علوم آب و خاک (Isfahan University of Technology)



Volume 3, Number 3 (1999-10)


Response of Laying Hens to Calcium and Vitamin D3 Supplementation Manipulation
واکنش مرغهای تخمگذار به تغییرات کلسیم و مکمل ویتامین D3
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effect of Feeding Different Ratios of Alfalfa Hay and Corn Silage with Similar NDF and Cation-Anion Balance in Lactating Dairy Cows
اثر نسبتهای مختلف علوفه خشک یونجه و ذرت سیلو شده با دیواره سلولی و تعادل کاتیون - آنیون برابر، بر تغذیه و تولید گاوهای شیرده
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Chemical Control of Weeds in Winter Wheat with Postemergence Herbicides
کنترل شیمیایی علفهای هرز در گندم با علف کشهای پس رویشی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Genetic and Phenotypic Variability and Factor Analysis for Morphological and Phenological Traits in Soybean( Glycine max (L) Merrill )
بررسی تنوع ژنتیکی و فنوتیپی و تجزیه عاملها برای صفات مورفولوژیک و فنولوژیک در سویا
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Capability of Reversed-Phase High-Performance Liquid Chromatography (RP-HPLC) in the study of Genetic Variation in Bread Wheat
استفاده از کروماتوگرافی مایع فاز معکوس با کارایی بالا (RP-HPLC) در بررسی تنوع ژنتیکی گندم نان
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Geologic Sources of Gypsum in Soils of Northwest of Isfahan, Iran
بررسی منشأ گچ در اراضی شمال غربی اصفهان
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Tillage Effects on Some Physical Properties of Soil and Maize Yield in Lavark Research Farm
اثر روشهای خاک ورزی بر بعضی ویژگیهای فیزیکی خاک و عملکرد ذرت در مزرعه تحقیقاتی لورک
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Regional Flood Frequency Analysis in Zayandeh-Roud Watershed Using the Hybrid Method
تخمین دبی سیل با تناوب مختلف در حوضه آبخیز زاینده‌ رود طبق روش منطقه ای هیبرید
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |


Home | All volumes | All issues | All articles